iş ayakkabısı swolx - An Overview

Wiki Article

İşçilerin regular hayatta kullandıkları ayakkabılarını işyerlerinde kullanmaları uygun değildir. Bazı kadın ve erkek iş çiler sokakta giyilmeyecek kadar eskimiş ayakkabılarını işyerinde giymeyi tercih ederler. Ancak bu durum bir çAlright iş kazasına neden olur.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

Çalışma ayakkabısı kullanım süresi, iş ortamının zorluğuna ve ayakkabının kalitesine bağlı olarak değişir. Genellikle, iş ayakkabılarının her 6 ila 12 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 conventionalı altında sınıflandırılır.

Delinme direnci, genellikle ayakkabının tabanına yerleştirilen bir metallic veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir katman ile sağlanır.

Eğer siz de iş yerinde maksimum güvenlik ve konfor arıyorsanız, Gripper iş ayakkabıları sizin için doğru tercih iş ayakkabısı fiyatları olabilir. İhtiyaçlarınıza uygun modeli seçerek, hem kendinizi hem de iş arkadaşlarınızı koruma altına alabilirsiniz.

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, iş ayakkabısı amazon ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

This Internet site is utilizing a safety service to protect itself from on line assaults. The action you simply performed triggered the security Alternative. There are lots of actions that could set off this block like distributing a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri iş ayakkabısı uvex kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

This Web site is using a safety support to shield alone from on the web attacks. The motion you merely done triggered the safety Remedy. There are lots of actions which could set off this block such as publishing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page